Home » Aromatherapie » AromaTouch

AromaTouch

 

dōTERRA heeft een massagetechniek ontwikkeld die een weldaad voor het lichaam is. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit van de oliën maar ook vanwege de techniek. Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten.

aroma1.jpg 

Het doel van deze massagetechniek is op het sympathische en parasympatische zenuwstelsel in balans te brengen. Deze techniek is ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën.

 

Deze techniek omvat vier primaire stappen, het verminderd stress, het is immuun versterkend, zal een ontstekingsreactie doen verminderen en de homeostase. Het is bedoeld om stressoren te minimaliseren en in balans te brengen. Elke stap in het proces omvat twee oliën, een enkelvoudige olie of een blend. De massage duurt ongeveer 45 minuten.

 

De training is bedoelt voor massagetherapeuten en gezondheidswerkers. De opleiding duurt ongeveer 8 uur. Je ontvangt een handboek en een set AromaTouch oliën waarmee gewerkt wordt. In deze set zit: Balance, Lavender, Melaleuca, On Guart, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange en Peppermint. Na deze training ontvang je een certificaat.

 

https_2F2Fcdnevbuccom2Fimages2F386820672F220236317662F12Foriginal.jpg