Home » WEBSHOP Essentiële Oliën

De webshop is nog in constructie, zodra hij helemaal gevuld is zal hij online te zien zijn. Mocht u toch willen bestellen mail mij dan even.

www.mydoterra.com/marjovanleeuwen

 

Wat is etherische olie

In zaden, bladeren, schors, bloemen, wortels en andere delen van bomen en planten worden etherische of ook wel essentiële oliën gewonnen. In vrijwel iedere plant bevindt zich etherische olie. De winning van de olie is bij elke plant of boom anders, zo moet er voor zonsopgang duizenden blaadjes geplukt worden voor een klein beetje olie. En bij een ander bijvoorbeeld met de citrus olie, dit komt uit de schil van de citrusvrucht. Knijp maar eens in een schil, er komt dan een klein beetje etherische olie vrij.

 

Etherische olie heeft een krachtige, reinigende en genezende eigenschap en is van nature antibaceterieel. Pure olien worden door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in het lichaam.  De olien kunnen ingezet worden als voeding, supplement met als doel om de vitaliteit en de gezondheid te bevorderen.

 doTERRA heeft de CPTG (Certified Pure Therpeutic Grade). De oliën bestaan uit 100% pure natuurlijke aromatische bestanddelen, die zorgvuldig uit planten zijn geëxtraheerd. Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die hun werkzame kwaliteiten kunnen verminderen en ze zijn vrij van verontreiniging zoals pesticiden of andere chemische middelen.

 

Even belangrijk als het vrijhouden van verontreiniging is het behouden van de juiste potentie aan werkzame bestanddelen om de veiligheid en effectiviteit van de olie te garanderen. dōTERRA werkt nauw samen met een wereldwijd van vooraanstaande oliechemici en kwekers om planten van de juiste soort te selectere, die geteeld zijn in de ideale omgeving, en die zorgvuldig op het juiste tijdstip zijn geoogst. De aromatische bestanddelen van de planten zijn kundig geëxtraheerd door ervaren distillateurs en onderworpen aan chemische analyses om de zuiverheid van de samenstelling te garanderen. 

 

dōTERRA CPTG oliën zijn dan ook de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden.

 

Etherische olie wordt al gebruikt vanaf de tijd dat Cleopatra leefde. Het werd overal ingezet als geneesmiddel of om de geur.  Moderne wetenschappelijke studies bevestigen steeds meer de enorme voordelen van essentiële oliën voor onze gezondheid.