Home » 25% korting

Wil jij ook 25% korting op je aankopen?

 

Denk je slechts af en toe een olie te kopen, dan is de beste manier om dit gewoon via mijn webshop te kopen. Maar wil je op regelmatige basis Essentiële Oliën kopen dan is het kopen met 25 % korting een unieke mogelijkheid. Voor een eenmalige inschrijving van 25 euro krijg je een welkomspakket en vanaf dat moment koop je met 25% korting. Jaarlijks wordt het verlengd, wat je dan 20 euro exclusief BTW kost, maar je krijgt bij je verlenging een olie cadeau. Dus eigenlijk betaal je geen verlenging.

 

Wil je elke maand oliën gaan kopen, dan is het loyaliteits programma iets voor jou. Hierbij krijg je naast je 25% korting een oplopend percentage van extra korting in de vorm van gratis producten. Je bouwt namelijk per aankoop een aantal punten op en deze kunnen weer ingezet worden voor producten. Ook zijn er regelmatig acties, zoals in december was er de actie bij 200 pv kreeg je een flesje Frankencince ter waarde van 96,80 gratis. Dit is toch geweldig!

 

Ben je zo enthousiast geworden van de mooie oliën van DoTerra en andere kennis wilt laten maken met de oliën. Dan heb ik een leuke baan voor je. Je bent gedreven en gemotiveerd, een doorzetter. Wordt dan distributeur van deze geweldige oliën. Gewoon lekker vanuit huis, of naast een baan. Er zijn geen verplichtingen tot het aanschaffen van dure demonstratie pakketten, en er is een groot netwerk van collega’s die je overal bij kunnen helpen. Ook zal ik je alles vertellen wat je moet weten over de oliën. Door middel van een provisie en bonus regeling kan je in korte tijd een goed inkomen generen. Door ook anderen mensen zo enthousiast te maken en zij ook een eigen business op gaan zetten is het mogelijk om een nog groter inkomen te generen. Maar niets is verplicht. 

 

Er zijn regelmatig masterclasses en trainingen waar je een certificaat kan behalen. Vele masterclasses zijn gratis maar voor de  massagecursus Aroma Touch betaal je 150 euro, maar je krijgt er gelijk een set Touch oliën bij van 120 euro bij cadeau.

 

Als je na een tijdje erachter komt dat het toch niet is wat je wilt, kan je zonder kosten stoppen met je business. En blijf je gewoon inkopen doen met 25% korting.  

 

Ik zal alles nog even op een rijtje zetten.

  1. Koop je tussen de 1 en 50 euro per maand, dan krijg je 25% korting op je aankoop.
  2. Koop je tussen de 50 en 100 euro per maand, dan spaar je een percentage van 10 tot 30% over deze aankopen in de vorm van punten. Deze kan je besteden aan gratis producten.
  3. Koop je boven de 100 euro, dan kan je eventueel overwegen om een eigen business op te zetten. En kan je nog meer verdienen door verkopen naar anderen. 
  4. Koop je boven de 125 euro per maand, dan krijg je er ook nog eens het gratis product van die maand erbij, bovenop alle andere voordelen.

 

Heb je een eigen praktijk of bedrijf en wil je de essentiële oliën gaan gebruiken, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden. 

 

Wil je er meer van weten, stuur mij dan een berichtje en ik zal snel contact met je opnemen.